Trilex Plafonds & Wanden

Trilex Plafonds & Wanden

Plafonds

Het strak afwerken en verlagen van plafonds kan uitstekend en vakkundig met een systeemplafond worden opgelost. Een systeemplafond bestaat uit een ophangsysteem met plafondprofielen en plafondplaten. Systeemplafonds worden veelal toegepast in het bedrijfsleven maar ook bij particulieren.

Hierbij worden bouwkundige constructies en technische installaties onzichtbaar weggewerkt, terwijl deze bereikbaar blijven voor onderhoud. Systeemplafonds dempen geluid, zijn brandwerend en vochtbestendig en verbeteren de akoestiek in een ruimte. Met deskundige expertise en combinatie van kwalitatief hoogwaardige materialen helpen wij u graag om de juiste keuze te maken.

Metalstud plafonds worden ook wel gipsplaten plafond genoemd. Hebben een strak uiterlijk en vormen na afwerking een naadloos plafond. Metalstud plafonds zijn toepasbaar in vrijwel elke ruimt. Metalstud plafonds bestaan uit een draagsysteem van metalen profielen en gipsplaten. Boven op de metalstud plafonds kan nog isolatie goed worden aangebracht. Met deskundige expertise en combinatie van kwalitatief hoogwaardige materialen wordt een juiste akoestiek en brandwerendheid bereikt.

Trilex Plafonds & Wanden

Wanden

Metalstudwanden of te wel scheidingswanden zijn toepasbaar als niet- dragende binnen wanden. Bedrijfsruimtes kunnen hierdoor snel en flexibel worden ingericht. De wanden hebben een uitstekende geluidsisolatie en brandwerendheid. Opgebouwd uit een metalen frame, met steen- of glaswolisolatie en gipsplaten. De metalstud wanden worden aan beiden zijden enkel of dubbel beplaat. Met deskundige expertise en combinatie van kwalitatief hoogwaardige materialen wordt een juiste akoestiek en brandwerendheid bereikt.

Metalstud voorzetwand wordt geplaats tegen een bestaand wand. Leidingwerk kan makkelijk in de wanden worden weg gewerkt. De wanden hebben een uitstekende geluidisolatie en brandwerendheid. Opgebouwd uit een metalen frame, met steen- of glaswolisolatie en gipsplaten. Metal Stud wanden- en voorzetwand wanden ze zijn in hun standaardvorm niet afgewerkt. Met deskundige expertise en combinatie van kwalitatief hoogwaardige materialen wordt een juiste akoestiek en brandwerendheid bereikt.

Systeemwanden zijn scheidingswanden die bestaan uit volledig afgewerkte onderdelen. Deze systeemwanden worden geplaatst voor het maken van een flexibele indeling van u kantoor of andere werkomgeving . Systeemwanden hebben de goede eigenschap dat ze demontabel zijn. De onderdelen en de profielen van deze systeemwanden zijn uitgevoerd in staal of aluminium. Dit kan een gesloten wand zijn maar ook compleet met deurkozijnen, deuren en glaselementen. Voor de beplating van de systeemwanden wordt een gipsplaat gebruikt die een afwasbare en watervast vinyl laag heeft. Waardoor u deze goed kunt reinigen.